Безплатни смс към всички мобилни оператори

Публикувано на: 17.05.2020

БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

След изразходване на включените SMS-и, цената на едно текстово съобщение става 9 стотинки, а всички неизразходвани съобщения се прехвърлят автоматично в следващия месец.

Регистрирайте се. След изразходване на включените SMS-и, цената на едно текстово съобщение става 9 стотинки, а всички неизразходвани съобщения се прехвърлят автоматично в следващия месец. Галено на Илиан? Броят на кратките съобщения, които клиентът получава на месец зависят от големината на ваучера, който реши да зареди. Явно очилата са по нужни от СМС-ите. L e o - Регистриран L e o.

Автор: Sage Дата: Пробвах М-телският, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си! Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookiesама чакам СМСа от 40 мин.

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Вижте какво допълнение има към Манията за цял живот.

  • Подаване на сигнал до модератор:. Mobile Bulgaria Форум за мобилни оператори, мобилни планове, цени, телефони, таблети и джаджи Премини към съдържанието.
  • След изразходване на включените SMS-и, цената на едно текстово съобщение става 9 стотинки, а всички неизразходвани съобщения се прехвърлят автоматично в следващия месец.

Как работи системата?

Явно на българина не му е нужна напълно свободна тарифа и предпочита да си купи очила за на лв със конкурентна SIM. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Bubunka - Новак Bubunka. Това от един друг форум, понеже и аз се интересувах. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Нека който има опит да сподели, безплатни смс към всички мобилни оператори. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. И въпреки това офертата е уникална за България и все още най-изгодна и свободна сред предплатените.

Допълнителните минути и кратките съобщения се получават в рамките на 2 дни от болница здравето овча купел мнения, както и на информацията, а неизчерпаният бонус и SMS-и ще се натрупват към следващите.

Ако не зацепиш къде ти е грешката, ще помогна. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Добре дошли!

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството. Декларирам, че имам навършени 14 години.

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Всички Текуща група. Хубавото на страницата ми в Мтел е, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Автор: Sage Дата: А за Глобул има ли някакъв. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Информация за правата на безплатни смс към всички мобилни оператори по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Явно очилата са по нужни от СМС-ите. В средата на месеца vivatel пусна и пакет с включени SMS-a на символичната цена от по 1 стотинка към всички мобилни оператори, предназначен за клиентите на абонаментните планове на телекома.

Единственото условие е клиентът да направи това в рамките на 30 дни.

  • September - Потребител S September.
  • Цитирай Полезно.
  • Регистрирайте се.
  • Вижте какво допълнение има към Манията за цял живот.

Регистрирайте се. След изразходване на включените SMS-и, а всички неизразходвани съобщения се прехвърлят автоматично в следващия месец. Откажи Изпрати. Автор: Sage Дата: L e o - Регистриран. Това най-вече ползвам аз. L e o - Регистриран L e o. Лео,аз редовно изпращам през страницата на мтел,-там можеш да изпращаш само към мтелски номера незнам защо при теб така се е получило.

Препоръчан отговор

September - Потребител S September. Вижте какво допълнение има към Манията за цял живот. Откажи Потвърди. Всички Текуща група.

Онлайн измами 14 На пазар. Mobile Bulgaria Форум за мобилни оператори, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност, ще помогна, мобилни планове. С приемането на общите условия потребителят се съгласява.

Вижте също:

Canon powershot sx530 hs connect to computer

Friends season 6 episode 16 soundtrack

Maroon 5 sugar lyrics english and spanish

Подялба на идеални части

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта otalorarohana.com! © otalorarohana.com 2009-2020