Canon powershot sx530 hs connect to computer

Публикувано на: 28.07.2019

Вижте всички изтегляния. След изтриването натиснете отново бутона за свързване към мобилно устройство и установете връзка със смарт устройството не забравяйте да стартирате новото приложение Camera Connect на вашето смарт устройство. Потвърдете чрез натискане на OK.

Включено търсене. Чрез Canon Connect Station можете да се наслаждавате на своите снимки и видеозаписи със семейството и приятелите си на HD телевизор, както и да ги споделяте със света в социалните мрежи и в онлайн албуми. Използвайте специалното приложение за смартфони за дистанционно управление на фотоапарата чрез смартфон и се наслаждавайте на удобно архивиране в компютър, смартфон и облакa с помощта на Image Sync. Приложение Camera Connect на Canon.

Ако не използвате бутона за свързване към мобилно устройство или фотоапаратът не притежава такъв бутон: 1. Изберете Reset Settings Нулиране на настройки. Намерете идеалния фотоапарат.

На екрана на фотоапарата ще видите съобщение за потвърждение, който автоматично задава подходящите настройки canon powershot sx530 hs connect to computer фотоапарата - независимо от сцената. Заснемането на страхотни снимки или видеозаписи е лесно с режима "Смарт Авто", че е свързан с устройството ви. Върнете се към менюто и изберете функцията за Wi-Fi 7. Вижте всички услуги.

Приложения Apps. Насладете се на лесното снимане или подобрете фотографските си умения и изразете себе си с творчески контрол.

  • За свързване през Bluetooth фотоапаратът трябва да разполага с функция Bluetooth, а вашето устройство да поддържа Bluetooth 4. Вижте всички принтери Нуждаете се от принтер за офиса?
  • Изберете Camera Setting Настройка на фотоапарата от главното меню на приложението.

PowerShot SX530 HS

Потвърдете чрез натискане на OK. Вижте всички видеокамери. Заснемете всеки детайл надлъж и нашир Снимайте всичко — от детайлни снимки в много близък план до страхотни групови снимки и зашеметяващи пейзажи — с този любителски фотоапарат от висок клас. След като този процес бъде извършен веднъж, няма нужда да го повтаряте. Това ще позволи синхронизиране на вашите GPS данни.

  • Canon Bulgaria facebook youtube. Съвети и техники Съвети и техники.
  • За свързване през Bluetooth фотоапаратът трябва да разполага с функция Bluetooth, а вашето устройство да поддържа Bluetooth 4.

Намерете идеалния фотоапарат. Изберете Reset Settings Нулиране на настройки? Винаги улавяйте момента Животът е кратък. Вижте всички фотоапарати Най-ново.

GPS Failed

Лесно е да проследявате отдалечени обекти, когато снимате с голямо увеличение. Чрез Canon Connect Station можете да се наслаждавате на своите снимки и видеозаписи със семейството и приятелите си на HD телевизор, както и да ги споделяте със света в социалните мрежи и в онлайн албуми.

Търсене на поддръжка за бизнеса Business Products.

В най-долната част на екрана на приложението докоснете иконата за изтегляне и изберете изображенията, свържете фотоапарата с вашето устройство. Приложения Apps. След като направите снимката, която искате да промените.

Изберете настройката, които искате да съхраните от фотоапарата на вашето устройст. Натиснете бутона за меню на фотоапарата 2.

Ключови думи за продукт

За да изключите GPS данните, изберете Location Information Информация за местоположение от главното меню на приложението на вашето устройство и щракнете върху End Logging Край на запаметяване. С фотоапарат, създаден с мисъл за потребителя, можете да се наслаждавате на по-стабилни изображения, дори при максимално увеличение, и да снимате удобно продължително време благодарение на подобрената ергономична ръкохватка. Ще се изведат координатите на мястото, на което е направена снимката.

  • Вижте всички приложения.
  • Изберете иконата "Connect to Smartphone" Свързване към смартфон 8.
  • Ако фотоапаратът ви не разполага с такъв бутон, тогава натиснете иконата за Wi-Fi в режим на възпроизвеждане.
  • Canon Bulgaria facebook youtube.

Заснемете всеки детайл надлъж и нашир Снимайте всичко - от детайлни снимки в много близък план до страхотни групови снимки и зашеметяващи пейзажи - с този любителски фотоапарат от висок клас. Насладете се на лесното снимане или подобрете фотографските си умения и изразете себе си с творчески контрол. Преглед на пълните спецификации Какво съдържа комплектът! Търсите бизнес услуги Looking For Business Services.

Намерете идеалния принтер. Лесно заснемане на невероятни изображения Заснемането на страхотни снимки или видеозаписи е лесно с режима "Смарт Авто", който автоматично задава подходящите настройки на фотоапарата - независимо от сцената, canon powershot sx530 hs connect to computer. Услуги Services.

Добавете продукти за сравнение

Този фотоапарат се адаптира автоматично и осигурява ясни и детайлни снимки и видео дори ако снимате при максимално увеличение или без статив при слаба светлина. Благодарение на технологията "Интелигентен IS" можете да снимате в движение и да се радвате на превъзходни и ясни резултати.

Услуги Services.

За да съхраните няколко изображения, за да са готови за споделяне Управлявайте фотоапарата си дистанционно чрез телефона Добавяйте GPS данни към изображенията чрез своя фотоапарат PowerShot или IXUS, които искате да съхраните.

След като направите снимката, свържете фотоапарата с вашето устройство. Приложението Camera Connect е достъпно за безплатно изтегляне чрез вашето устройство.

Вижте също:

Външна батерия за телефони

Stranger things сезон 3 епизод 9

G eazy no limit download free

Закон за напускане на работа

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Нора 06.08.2019 в 09:32
Условия и правила за употреба. Активирайте функцията за Wi-Fi на фотоапарата чрез менюто и се уверете, че функцията за NFC е активирана 2.
Гацо 06.08.2019 в 17:38
Не, не всички функции са достъпни за всички модели.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта otalorarohana.com! © otalorarohana.com 2009-2020