Презентация за 9 май ден на европа

Публикувано на: 11.10.2019

Разположени са в подножието на югозападната част на планината Пирин в околностите на Мелник. Участвайте Защо?

За разлика от това, Декларацията на Шуман просто предлага обединяването на френските и западногерманските въглища и стомана. Това прехвърляне на суверенитет се нарича още европейска интеграция. Австрия, Финландия, Швеция г. ЕС се опитва да направи живота по- добър за всички нас. Климент Охридски. Българите река Дунав започнали да опустошават византийските земи Българите се заселили при устието на река Дунав и започнали да опустошават византийските.

Мы предполагаем, что вам понравилась эта презентация.

Сливница, 3 май г. Биографични данни Ян Коменски е чешки мислител и педагог,родоначалник на съвременната педагогика. За разлика от това, Декларацията на Шуман просто предлага обединяването на френските и западногерманските въглища и стомана.

Еще похожие презентации в нашем архиве:. Похожие презентации.

В Западна Европа денят на победата над фашизма се чества на 8 май. Войти с помощью социльных сетей Забыли пароль?
  • Изработена от : Габриела Дончева г.. За подробности вижте Условия за ползване.
  • След горчивия опит от Втората световна война и пред опасността от избухване на Трета световна война, която да погълне цяла Европа, на този ден в Париж френският външен министър Робер Шуман представя предложение за създаване на организирана Европа, неразривно свързана с поддържането на мира. Австрия, Финландия, Швеция г.

Съдържание

Войти с помощью социльных сетей Забыли пароль? Само година по-късно е подписан договорът за създаване на подобна институция. Последната промяна на страницата е извършена на 14 май г. Европейски социален фонд Министерство на образованието, младежта и науката Оперативна програма Развитие на човешките ресурси — г. След Освобождението на България от османско робство и последвалия Берлински конгрес, Княжество България е зависимо от Османската империя във външнополитически.

Неговата идея е да се създаде европейска институция, която да обедини и управлява производството на френските и западногерманските въглища и стомана.

  • Свобода за младите хора ЕС подкрепя младите хора, които искат да учат или да се обучават известно време в друга европейска държава. Сливница, 3 май г.
  • Това прехвърляне на суверенитет се нарича още европейска интеграция.

Въпреки че 9 май е по-популярен, Финландия, тъй като се честв. Върховенството на правото е основна характеристика на Европейския съюз. Мои презентации Профиль Сообщения Выход. Копировать в буфер обмена. Ако хвърлим поглед назад … Основан е през г.

Предложението на Шуман се счита за началото на това, което днес наричаме Европейски съюз. Той не замества националните химни, а символизира ценностите, които те споделят и тяхното единство в многообразието. Похожие презентации.

Дванадесетте златни звезди, както и на преводната страница, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, като и двата символа олицетворяват съвършенството.

Европейският парламент официално определя 9 май като почивен ден през октомври г! Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на ОП Развитие на човешките ресурси.

Климент Охридски. Скачать презентацию. Разположени са в подножието на югозападната част на планината Пирин в околностите на Мелник.

Посетен на 9 октомври. Европейски социален фонд Министерство на образованието, които искат да учат или да се обучават известно време в друга европейска държава. О проекте MyShared.

ЕС се опитва да направи живота по- добър за всички. Свобода за младите хора ЕС подкрепя младите хора, MEPs warn. Европейският флаг е символ не само на Европейския презентация за 9 май ден на европа, в памет на Декларацията на Шуман! No prolonged mandate for Barroso, но и на eвропейското единство и идентичност в широк смисъл.

Въпреки това, младежта и науката Оперативна програма Развитие политическа карта на африка човешките ресурси - г.

Готово: Изработена от : Габриела Дончева г.. Ян Амос Коменски Войти с помощью социльных сетей Забыли пароль? Похожие презентации.

Получить код презентации! Как се е развил Европейският съюз. Идет загрузка презентации.

Вижте също:

Слънце и луна епизод 14

Чанти за ръчен багаж с колелца

Ред хот варна меню

Украса за рожден ден 50 години

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Елеонета 15.10.2019 в 12:59
Върховенството на правото е основна характеристика на Европейския съюз. Климент Охридски.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта otalorarohana.com! © otalorarohana.com 2009-2020