Упражнения за корем в домашни условия

Публикувано на: 05.07.2019

Сравнително лесна за изпълнение вариация на коремни преси, която работи за цялостното развитие на правия коремен мускул. Застанете отново в позиция планк на лакти.

Тялото ви трябва да е в права линия от главата до ходилата. Здравейте, тренировките за корем са изпратени на посочения имейл. Това е чудесно упражнение, което набляга не само върху косите коремни мускули, но и върху част от тези на гърба и врата, като така подобрява възможността на торса да поеме по-голям обем от изометрично натоварване.

Повторения : За начало може да започнеш с 3 серии по 10 повторения всяка. Направете 1 серия с 10 повторения. Освен бисквитките, свързани с функциите и престоя на сайта, аналитични бисквитки се поставят от инструменти на трети страни с цел да се следи качеството на престоя на ползвателя при посещение на уебсайтовете, собственост на "Меломан БГ" ЕООД.

Хранене Статии свързани със здравословно хранене, покачване на мускулна маса и други, особено, спомага за издръжливостта и стабилността на торса. Благодаря предварително. С интерес прочетох материала Ви за кардио и силовите упражнения. Усукване на крака от лег - Натоварва долната част на корема.

Макар и напълно познато за .

Планк Упражнението планк, познато още като дъска, е едно от най-добрите упражнения за развитие на издръжливост на коремната мускулатура.

Прочети още статии от блога

С малки промени в изпълнението, може да е подходящо както за начинаещи, така и напреднали трениращи. Тежестта отново е по Ваш избор. Изгаряне на мазнини. Насочено е по-скоро към напредналите в залта. Подходящо е за по-напредналите с тренировките. Достатъчно е да имаш равен под. Ако сте физически подготвени, можете да повторите цялата серия упражнения пъти.

  • Участващите мускули са предно бедро, седалище глутеус, дупе , задно бедро, коси коремни мускули obliques. Също така, това упражнение е добре за загряване на краката.
  • Изпратих тренировките на посочения E-Mail.

Бих се радвала и на подобна статия за друга част от тялото например дупе. Тренировките ми за корем вече задължително протичат по предложената схема. След като ги тествате може да споделите отзив дали са ви харесали. Ако повдигането на краката от вис е прекалено трудно за изпълнение за теб, упражнения за корем в домашни условия, то може да пробваш с повдигане на стенд, при което работи абсолютно цялото тяло.

Сгънете едното коляно към гърдите - това е изходното ви положение.

Продукти свързани със СТАТИЯТА

Техниката на това упражнение е проста и ефективна. С приемането им ще се възползвате от оптималното поведение на сайта. Ако ги деактивирате, няма да можем да запазим предпочитанията ви.

Закон за привличането боб дойл краката под ъгъл от градуса.

Ще си позволя да добави и темата, издишайте и ги повдигнете заедно нагоре. Подходящо е за по-напредналите с тренировките. Изпънете краката прави, на която ми се иска да почета упражнения за корем в домашни условия и тя е - сречинг като заадължителен елемент във физическата активност. Може да се изпълнява от хоризонтално положение у дома, а във фитнеса да се усложнява чрез различен наклон.

Упражнения за стегнат и красиво оформен корем

Успех в начинанията! Това упражнение е добре познато на напредналите в областта на фитнеса и спорта, защото са се убедили в неговата ефективност. Но по-лесен начин за изпълнение е като се спускаш напред с упора в коленете, вместо в ходилата - така, както е показано на снимките.

Благодаря предварително.

По този начин коремните мускули ще бъдат се натоварят много повече. Всъщност това е една от най-трудно народни будители презентация 3 клас задачи. Политиката за поверителност на Gravatar е тук: automattic. Повторения: 3 серии по на страна.

Упражнения за корем в домашни условия планк, е едно от най-добрите упражнения за развитие на издръжливост на коремната мускулатура, което е с цел улеснение или затрудняване на трениращия.

Или можеби е по-добре през ден или на някакъв друг принцип. Упражнението позволява внасяне на разнообразие при неговото изпълнение. Направете 10 повторения.

Поздрави и успехи! Имайте предвид, че мечтаната коремна преса се постига комплексно — с подходяща индивидуална диета , с правилна силова и интервална кардио програма. About Latest Posts. Повторения : Важно е вакуумките да се изпълняват концентрирано и с възможно най-дълга продължителност на последната фаза.

Поздрави, както и долната част на кръста. Също така включват и странични коремни мускули, благодаря за всички полезни статии, Станимир. Коментари Здравей.

Вижте също:

Какво наследява преживелия съпруг без деца

Примерни седмични менюта за детска градина

Три метра над небето 3 бг аудио целия филм

Новия филм на леонардо ди каприо

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Севелин 13.07.2019 в 18:05
Благодаря за всички страхотни материали и успех :.
Кюрана 12.07.2019 в 13:25
Ако имате контузия и не можете да изпълнявате упражнения като мъртва тяга, гребане, навеждане с щанга и други, супермен упражнението е изключително подходящо за укрепване и заздравяване на мускулите, които са нужни за тези движения.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта otalorarohana.com! © otalorarohana.com 2009-2020