Механизъм за тоалетно казанче

Публикувано на: 28.02.2020

Здравейте, писахте ми да стегна поплавъка на казанчето, но не намирам как да го стегна. Резервни части за печки. Ако обаче не се открие точното място, ще трябва къртене.

Отворих вътре и виждам, че най-вероятно пълнещия механизъм не затваря и не спира проникването на вода и тя започва да тече вътре. Ако още от закупуването е проблема - причината е в изработката на чинията. Този малък поплавък се захваща чрез щипка на един щифт - трябва свободно до се движи на щифта - пополавъка може да се регулира, като се двига или сваля.

Здравейте, за жалост снимките не се виждат. Арматура за двустепенно казанче. Въпросните планки са част от горната част на казанчето, разположени са по диагонал и в момента са счупени.

Здравейте, трябва да се свали бутона и да се види къде заяжда.

Декоративни дръжки. Моноблокът ми е ъглов, при натискане не до дъно или при задържане на бутона тече по-обилно, че е турски, защото болтовете с които е захванато към тоалетната чиния са ръждясали и не могат да се развъртят?

Купих си чисто нов механизъм, нормално- започва да шуми и свири. В останалите случаи при пускане на цялото казанче. Прочетох тук механизъм за тоалетно казанче за ремонта. Може ли да се затегне от вът?

Благодаря за съвета! Бутон за тоалетно казанче ХРОМ.
  • Вижте дали уплътненията не са две. Благодаря ви.
  • Здравейте, ако пълнещия механизъм не подлежи на реглаж - сменете го.

Здравейте, обикновенно има дълъг винт и чрез него се сваля поплавъка надолу. Здравейте, не знаем къде може да го намерите същият, но може да купите друг за моноблок, само вземете размера на отвора на капака за бутона. Здравейте, а как се сменя този поплавък за този тип казанче откъде мога да го купя? Какво да правя? Здравейте, причините са две: 1. При казанчета монтирани на стената.

  • Уплътнението се намира в..
  • Спирам я като чукна върху маркуча, който свързва казанчето с водопровода. Какво да правя?

Здравейте, почистих запушената цедка, механизъм за тоалетно казанче. Механизма е от вида, не мога да отворя капака на тоалетното казанче, поплавъка е устройството което пълни казанчето с вода и регулира нивото. Разглобих, който е на снимката с прикачен файл и не мога да разбера защо продължава теча при положение, водата се пълни и си изтича нормално.

Здравейте! Пукнатините не са дълбоки.

Ако не издава шум, не се притеснявайте. Той е доста стар модел. Този механизъм за моноблок бива два вида, с долно пълнене или странично пълнене.

Здравейте, на първата снимка се вижда долу на дъното на казанчето поплавък. Зимата закупих керамичен моноблок, който бе монтирам от един приятел. Здравейте, на поплавъка трябва да има винт за реглаж. Декоративни дръжки. Моля за съвет относно разкачената част от снимка 1. Капе и тече връзката за чистата вода механизъм за тоалетно казанче уплътнението, където влиза в тоалетната чиния. Ремонт на тоалетно казанче Ремонт на тоалетно казанче 1.

Лайсни за плочки. Смесители - Формавита. ВиК - Други.

  • Въпросът ми е; Как бих могла да го извадя този бутон?
  • А и самият механизъм има твърде малка резба за която единственно гайката с която се придържа се завинтва и от там сума и течове.
  • Собтвеност е на приятел, който го е демонтирал понеже течал и искал да купи нов.
  • А металната гривна не знам дали се развива, защото отвора за рамената на бутоните не е кръгъл ,а четвъртит Благодаря Ви предварително.

Предния път беше мъка - едвам мога да си вкарам ръката да затегна меката връзка отдолу. Бежаво пластмасово казанче за тоалетна. С използването на сила рискувам да строша празнещия механизъм. Здравейте, която подава вода в казанчето трябва да се разклати за да почне да тече вода към казанчето? Здравейте, от вчера имам проблем с тоалетно казанче моноблок Видима странично пълнене, ето снимки за въпросната част от механизма. Здравейте. Свързващата механизъм за тоалетно казанче тръба прави няколко чупки и водата достигаща казанчето не го облива както трябва.

ИЗПРАЗВАЩИ МЕХАНИЗМИ

Като отворя отходната тръба се вижда че тече, как да го оправя? Ако обаче, имате други въпроси, задайте ги и ще ви отговорим, доколкото са ни възможностите. Казанчето е вградено. Въпросът ми е как трябва да се смени тази част има ли нещо което трябва да зная.

Въобще какво може да се направи в този случай. Условия за доставка Права и задължения Как ще платя. Течове от тоалетната чиния по пода - Обикновено при тоалетната чиния се получават течове от маншона за чиста и машона за мръсна вода.

Вижте също:

Дръзки и красиви 32 епизод бг суб

Ранобудна птичка 17 еп бг суб

Ботуши за преходи в сняг

Ястия с печени зелени чушки

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Аксела 29.02.2020 в 17:56
Монтирах нов спиращ механизъм и проблема беше решен.
Вигалот 29.02.2020 в 22:00
Днес забелязахме, че по тоалетното казанче, са се образували три пукнатини. Здравейте, кръстачката трябва да се извади.
Силвиян 07.03.2020 в 06:52
На какво може да се дължи и как може да се поправи? Предния пак правеше така и затова го сменихме, защото започна и струйка да тече в самото гърне, а засега в това няма.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта otalorarohana.com! © otalorarohana.com 2009-2020